Persoonlijk

Ik ben lid van GemeenteBelang Westland, een lokale politieke partij. Sinds 2013 volg ik met belangstelling de lokale politiek en steun ik de standpunten van GemeenteBelang Westland. Wilt u meer weten over GemeenteBelang Westland en haar standpunten, ga naar:

www.gemeentebelangwestland.nl

  Veteranen hebben mijn respect en interesse, ondanks het feit dat ik zelf geen veteraan ben. Deze mensen hebben hun inzet gegeven en geven hun inzet om onze vrijheid te verdedigen en te waarborgen. Met name de Stichting Veteranen Westland draag ik een warm hart toe, neem maar eens een kijkje op hun site, het is de moeite waard!! Bovendien bent u voor een klein bedrag lid van deze stichting, waarmee we de veteranen af en toe een leuke verrassing kunnen bieden…

www.veteranenwestland.nl

Meerdere malen cursus mogen volgen bij WPressCursus.com onder leiding van Sjoerd van Heumen, grondlegger en drijvende kracht van WPressCursus.com. Duidelijke uitleg, innovatieve ideeën en een genoegen om mee te mogen werken. Neem eens een kijkje op zijn website, zeker de moeite waard!!

www.wpresscursus.com

delen met je netwerk?Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter